Efekt transfekcji od osób zarażonych szczepionką na covid-19, skutkuje ogromną produkcją interleukin powodujących procesy zapalne i nowotworowe.
Poniżej- protokół złożony z naturalnych substancji i przeciwzapalnych suplementów diety – autorstwa dra KK, lekarza holistycznego- który można wykorzystać do zapobiegania niekorzystnym skutkom nadprodukcji IL-6. (Dziękuję Doktorowi KK, że zgodził się podzielić wiedzą.)
__________
Inhibitory IL-6 (przeciwzapalne): BOSSWELLIA SERRATA (kadzidło) i EKSTRAKT Z LIŚCI MNISZKA LEKARSKIEGO
Inne inhibitory IL-6: CZARNUSZKA (NIGELLA SATIVA), KURKUMINA, OLEJ RYBI I INNE KWASY TŁUSZCZOWE, CYNAMON, FISETYNA (flawonoid), APIGENINA, KWERCETYNA (flawonoid), RESWERATROL, LUTEOLINA, WITAMINA D3k2MK7, CYNK, MAGNEZ, HERBATA JAŚMINOWA, LIŚCIE LAUROWE, PIEPRZ CZARNY, GAŁKA MUSZKATOŁOWA, SZAŁWIA
* Wykazano, że kwercetyna, barwnik roślinny, wykazuje szeroki zakres działania przeciwzapalnego i przeciwwirusowego.
* Wykazano, że cynk działa jako silny przeciwutleniacz, który chroni organizm przed stresem oksydacyjnym, procesem związanym z uszkodzeniem DNA, nadmiernym stanem zapalnym i innymi szkodliwymi skutkami.
Inhibitory białka kolczastego: PRUNELLA VULGARIS, IGŁY SOSNOWE, EMODYNA, NEEM, EKSTRAKT Z LIŚCI MNISZKA LEKARSKIEGO, IWERMEKTYNA
Neutralizatory białka kolczastego: N-ACETYLOCYSTEINA (NAC), GLUTATION, HERBATA Z KOPRU WŁOSKIEGO, HERBATA ANYŻOWA, HERBATA Z IGLIWIA SOSNY, ZIELE DZIURAWCA, LIŚĆ ŻYWOKOSTU, WITAMINA C
* Wykazano, że iwermektyna wiąże się z białkiem kolczastym, potencjalnie czyniąc je nieskutecznym w wiązaniu się z błoną komórkową.
* Kilka roślin występujących w naturze, w tym igły sosny, koper włoski, anyż gwiazdkowaty, ziele dziurawca i liść żywokostu, zawiera substancję zwaną kwasem szikimowym, która może pomóc zneutralizować białko kolca. Kwas szikimowy może pomóc w zmniejszeniu kilku możliwych szkodliwych skutków białka kolczastego i uważa się, że przeciwdziała tworzeniu się skrzepów krwi.
* Regularne doustne dawki witaminy C są przydatne w neutralizacji wszelkich toksyn.
* Herbata z igieł sosnowych ma silne działanie przeciwutleniające i zawiera wysokie stężenie witaminy C.
* Nattokinaza- enzym pochodzący z japońskiej potrawy sojowej „Natto”- jest naturalną substancją, której właściwości mogą pomóc w ograniczeniu występowania zakrzepów krwi.
* Kurkuminoidy też mają działanie przeciwzakrzepowe.
Dodaj komentarz
Musisz się zalogować, aby móc dodać komentarz.